dilluns, 22 de novembre del 2010

PLÀSTICA P-5

Activitat 1:
La tècnica d’aquest treball consisteix en pintar, amb ceres, un full amb molts colors sense que quedin espais en blanc i desprès, a sobre, pintar-ho tot amb una cera negra. Ara ja podem començar a dibuixar amb un escuradents el que vulguem, però com que estavem treballant les vivendes cadascú fa fer un dibuix relacionat amb aquest tema. Van quedar ben bonics!!




Activitat 2:

Pintem fulles de la tardor amb ceres i només utilitzant els colors propis de l’estació. Hem pogut decorar un racó de la classe.




Activitat 3: Un arbre a la tardor.


En aquesta activitat es dona als nens i les nenes un full D-3 amb el dibuix d’un tronc a la meitat inferor del full. Els alumnes han de tallar amb les tisores trossets de paper pinotxo, ni molt grans, ni molt petits, que han d’anar enganxant al tronc sense passar-se de la zona delimitada. En acabar, la mestra els pinta els palmells de les mans amb pintura marró que desprès estamparan fent la copa de l’abre, és a dir, una copa amb branques que no tenen fulles. La veritat es que van quedar uns arbres molt xulis!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada