diumenge, 20 de desembre de 2009

PROJECTE P-5: ELS PLANETES

Novembre-desembreEl fet de treballar els planetes introdueix als nens i les nenes en el món de l’astronomia i a comprendre i donar resposta als canvis que observem en l’entorn i que en són conseqüència: el dia i la nit, les fases de la Lluna, la temperatura, el Sol, els planetes, entre d’altres. Aquests són temes apassionants, misteriosos, enigmàtics i motivadors.

Pretenem en tot moment que els alumnes s’impliquin activament durant el procés d’ensenyament-aprenentatge i ho hem fet a través de l’observació, la manipulación, l’exploració i l’experimentació, ja que són tendències molt marcades en els infants d’aquesta edat. Hem partit en tot moment dels seus coneixements previs, dels seus interessos i del seu nivell de desenvolupament. A la classe hem disposat del racó dels planetes on els/les alumnes han anat deixant tot allò que ens han portat de casa i que està relacionat amb el tema: fotos, llibres, contes, joguines, objectes, etc. Aquest racó l’han pogut consultar cada cop que ho han desitjat durant les seves estones lliures i també ens ha servit com a recursos didàctics.

Aquí us deixem una petita mostra d’alguns treballs que vam fer.

3 comentaris:

  1. Molt bé!!!!!!!!!!! ens ha agradat TOT molt.

    ResponElimina
  2. Ai, ai.... que no us havieu fixat amb el blog d'infantil, jajaja. A veure si aquesta setmana puc montar el projecte de les plantes i el pengem.

    ResponElimina
  3. ¡MUY BUEN TRABAJO! y qué contentos estamos los papis de ver cuánto se trabaja en este cole y lo entreteniditos que nos los tenéis!!!

    ResponElimina