dijous, 30 de juny del 2011

P-3 EL KUAIS

Ha passat molt de temps des de que el KUAIS va visitar per primer cop la nostra classe. Nomès era un cap pelat dins una capsa que venia de les estrelles. Cada setmana ens ha enviat una part del seu cos i finalment ja està tot complert. Hem mirat bé com és i després de llargues discusions i una votació hem arribat a la conclusió que era una noia. Estem molt feliços amb la nostra KUAIS. Hem anat a la sala dels racons a buscar roba i joies per posar-la molt maca.
Aquí la teniu. Oi que fa molt de goig?

dimecres, 29 de juny del 2011

JUGUEM AL PATI

El pati és el nostre lloc d'esbarjo. Allà juguem amb total llibertat i ens relacionem amb tots els nens i nenes del parvulari. Darrerament ens hem tornat molt creatius al joc. Mireu quines coses fem entre tots.

P-3 TREBALLEM LA CARA: EL GEGANT DE GUIX

Al llarg del curs hem treballat el cos i especialment les parts de la cara. Hi ha un conte que ens agrada especialment i que pràcticament ens sabem de memòria. Ho voleu compartir amb nosaltres?
Aquí us deixem el conte de "EL GEGANT DE GUIX"

http://www.edu365.cat/primaria/contes/contes_spc/gegant/index.htm

P-3: RACONS DE JOC SIMBÒLIC

Cada divendres hem anat a jugar a la sala dels racons. Hem passat pels racons de la casa, el mercat, l'hospital, les titelles, les disfresses, les construccions i la perruqueria. Cada setmana triàvem un de diferent. Era molt divertit!.
Mireu, mireu com s'ho hem passat...