dilluns, 28 de febrer del 2011

P-5 i 1er.: SKRIBO

L’espectacle
Skribo.
Una aventura cal·ligràfica ens endinsa a TecnoLive, el planeta amb la tecnologia més desenvolupada de la gal·làxia. Un món on tot està en mans dels ordinadors, i activitats tan necessàrias com la lectura i l’escriptura han estat oblidades. Però una terrible tempesta elèctrica deixa a tot el planeta sense tecnologia i tan sols podran solucionar el problema llegint un antic llibre: L’enciclopèdia de com funcionen totes les coses. L’única esperança serà Zeta, Caballer del Satèl·lit de les Lletres, que arriba a TecnoLive disposat a ensenyar a escriure i a llegir a tots els seus habitants. La seva misió no serà gens fàcil i tan sols comptarà amb l’ajuda d’Alfa. Però no tot és el que pareix i tots dos es veuran immersos en una aventura repleta d’enganys, amor i lletres.

dimecres, 23 de febrer del 2011

P-3, P-4 I P-5 AL TEATRE: PLORAMIQUES

Hem anat al teatre a veure l'obra PLORAMIQUES.
Es tracta d'aquells nens que sempre ploren per tot, només demanen i demanen i fan enfadar a tothom amb els seus capricis.
Doncs, sabeu que passa? els aprofits que són uns personatges molt intel·ligents ho aprofiten tot per inventar màquines divertides i utilitzen els crits dels ploramiques per fer-les funcionar. voleu saber més? Els ploramiques i no poden tornar a casa fins que aprenguin a demananr bé les coses i no fer rebequeries.
PREPARATS PER COMENÇAR



MIREU ELS PLORAMIQUES


ELS APROFITS VAN A BUSCAR ELS PLORAMIQUES I ELS FAN SERVIR PER LES SEVES MÀQUINES